Het werkblad en het keukengerei klaarmaken
Toestellen aanzetten (ovens, kookplaten, ...)
Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)
Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen
Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...
De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken
Een soort product bereiden: Vlees
De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast
Voor de functie van flexi is het niet van belang om ervaring te hebben in de horeca. Heb je wel ervaring? Dan is dat natuurlijk mooi meegenomen! Naast een teamplayer mentaliteit verwachten wij van jou dat je:
Zin voor nauwkeurigheid hebben
Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)
Plannen (= ordenen)
Regels en afspraken nakomen
Commercieel zijn
Zelfstandig werken
Contactvaardig zijn
Resultaatgerichtheid
Klantgerichtheid
Omgaan met stress
Samenwerken als hecht team
Je zal al snel onze fantastische cultuur en unieke teamspirit ontdekken. Waardering voor inbreng en initiatief staan bij ons voorop. Bovendien groei je mee uit tot het gezicht van een sterk merk en krijg je volop kansen je carrière binnen Benelux Food Group verder uit te bouwen. Uiteraard mag je rekenen op een veelzijdige opleiding en correcte verloning.
Een marktconform salaris;
Een cultuur waar je jezelf kan zijn en kan leren;
Veelzijdige en ondersteunende opleiding;
Goede reiskostenvergoeding;
Uitstekende doorgroeimogelijkheden en goede functiegerichte trainingen en cursussen;
Flexibele diensten, waardoor de functie goed te combineren is met je privéleven.